Nudio mi je 100.000 evra za intimne usluge Bivša zadrugarka progovorila o najstarijem zanatu, pa odala TAJNU o moćnom muškarcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 12:08

"Nudio mi je 100.000 evra za intimne usluge" Bivša zadrugarka progovorila o najstarijem zanatu, pa odala TAJNU o moćnom muškarcu

Susretala se sa raznim komentarima!

Bivša zadrugarka Anja Todorović nedavno je govorila o nepristojnim ponudama koje dobija i tvrdi da joj je jedan čovek nudio čak 100.000 evra za intimne usluge.

- Dobijala sam, kako ne, ja imam tako slobodnije slike, pa nije ni čudo što ljudi to pomisle. Stizale su mi razne poruke, to ide ili blok, ili ne odgovoriš. Bio je jedan čovek, nemam pojma, koji mi je ponudio 100.000 evra da provede noć sa mnom, ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila zgrožena, rekla je Anja, te prokomentarisala prostituciju u Dubaiju.

- Nikada nisam bila u Dubaiju, planirala sam, ali zbog cele te priče ne želim. Mislim da je bilo par osoba koje su to radile. Ja se ne slažem sa tim, meni se to ne dopada, to prodavanje svog tela. Ja sam protiv toga.

Kako su nedavno preneli domaći mediji Anja je navodno rešila da uveća i zadnjicu, a njenom vereniku zbog toga nije svejedno.

- Cvele je jako zadovoljan Anjinim izgledom i smatra da se tom operacijom upropastila. Sa druge strane, taj zahvat nije bezazlen, oporavak je dug, a uskoro treba da uđe u rijaliti. Anja dosta radi na sebi, svakodnevno vežba i bila bi šteta da prirodu zameni za plastiku, kad već nema potrebe - govorio je nedavno za "Svet" izvor blizak paru.

A post shared by ✨ A N J A ✨ (@anjatodorovic11)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika/ Prenela: A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.