Novo saopštenje Ivane Šopić: Nakon OTKAZA Dušice Jakovljević na Pinku voditeljka donela ZVANIČNU ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 10:46

Novo saopštenje Ivane Šopić: Nakon OTKAZA Dušice Jakovljević na "Pinku" voditeljka donela ZVANIČNU ODLUKU

Nova era!

Voditeljka najgledanijeg rijaliti programa "Elita" Ivana Šopić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju, zbog koje su se potegle lavine komentara.

Naime, Ivana je objavila fotku na kojoj pozira u beloj haljini, zbog koje su mnogi pomislili da se udaje, budući da je sve podsetilo na modernu venčanicu.

Ivanin opis fotografije je izmamio mnoštvo kometara. Ona je napisala uz fotografiju i ,,Nova ja" a mnogi su pomislili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da radi na novim projektima na "Pinku" nakon otkaza voditeljke Dušice Jakovljević, koje će predstaviti tek svojim pratiocima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.