Novi zadrugar već napravio POMETNJU! Čim je Matora ugledala Nikšu, usledila BIZARNA SCENA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi zadrugar već napravio POMETNJU! Čim je Matora ugledala Nikšu, usledila BIZARNA SCENA! (VIDEO)

Ukućani gledali u čudu!

Novi zadrugar Nikša Kokanović prišao je, po ulasku u Belu kuću, da se pozdravi sa Jovanom Tomić Matorom, međutim, ona je odbila da mu pruži ruku rekavši da je zbog Nikše njen prijatelj završio u zatvoru. Sve zadrugare zaintrigirale su ova reči, te su je ispitivali da im objasni pojedinosti. Matora im je otkrila da je supruga tog prijatelja koji je završio u zatvoru došla da je poseti za Novu godinu i da joj je tom prilikom rekla da taj njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelj, izvesni Ivan ima problema.

- Sad svi znaju to. Imala sam čoveka sa kojim sam odrasla, imala sam Ivana i imala sam Mikija. Imam tri drugara za koje bih život dala. Za Novu godinu je trebalo da dođu Sanja, njegova žena i on. Njegova žena je bila ovde za Novu godinu i ona mi je objasnila šta se desilo. Ja sam uzela i blokirala ga. Kada se sve to desilo, ja sam bila u "Zadruzi 1" , bila sam i u "Zadruzi 2". Obradovala sam se što sam ga videla i saznam pravu priču. Ja neću da komentarišem zbog njega. Ivan je još u zatvoru, on je pušten - pričala je Matora.

- Je l' završeno suđenje? - upitao je Stefan Karić Matoru.

- Trebalo je da izađe za Novu godinu, ali nije. Ako je neko uradio ovo mom drugu, taj ne može da mi bude drug. Ja sam se sa njim (Nikšom) družila. Bila sam zatvorena, nisam znala šta se sve izdešavalo. Ja nemam veze sa tom pričom, samo što je to jedan od mojih drugova - jadala se Matora zadrugarima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.