Novi trend farbanja kose! Imate li hrabrosti?! Frizura koja privlači pažnju!

Izvor: Svet plus, 19.Avg.2020, 12:31

Novi trend farbanja kose! Imate li hrabrosti?! Frizura koja privlači pažnju!

Mnoge žene su odlepile za novom kontrasnom frizurom! Novi trend farbanja kose! Imate li hrabrosti i želju za promenom i poigravanjem bojama?! Frizura koja privlači pažnju!

Karantin je kod mnogih žena probudio želju za promenom u izgledu i poigravanjem bojom kose.

Sada kada se život postepeno vraća u normalu društvene mreže su preplavljene novim trendom u vidu dvobojne kose koja podrazumeva kontrast svetlih i tamnih nijansi.

Reč je o trendu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je idealan za dame koje žele značajnu promenu, ali nisu spremne da sat provode kod frizera.

Naime, sami možete odrediti koju ćete dužinu kose od korena nadalje ofarbati u kontrasnu boju. Dok se neke žene odlučuju za tanku liniju uz sam koren kose, druge su toliko hrabre da farbaju celu gornju dužinu kose u jarku boju.

Direktna inspiracija za ovu frizuru koja je pokorila društvene mreže bila je pevačica Dua Lipa i njena kratka bob frizura u kojoj su prednji pramenovi obojeni u svetlu plavu nijansu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.