Izvor: Tracara.com, 17.Apr.2023, 21:15

Novi klan u Survivoru: Filip je njen psić, a Nora njegova mačkica

Jutro posle duela, plavi tim moraju da se suoče sa činjenicom da su ostali bez još jednog člana. Kada je čula da Jelena ide sa njom na duel, Nora se ponadala da će se obe vratiti, pošto su u duelu učestvovale i još dve članice crvenog tima. „Osećam se isto kao i pre duela. Situacija je ista. U plavom plemenu još uvek postoje dva klana“, zaključila je Nora posle poslednjih dešavanja na plemenskom savetu. Leo je prokomentarisao i pravilo glasanja po kojem su u plavom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << timu mogle da imenuju samo članice. „Mislim da se mnogo promenilo. Već sam dan ranije rekao da bih glasao za Jelenu, ali mislim da bi Denis bio nominovan da nije bilo tog pravila“, rekao je Leo. Marina će se osvrnuti na prijateljstvo Filipa i Nore koje smatra čudnim. „U simbiozi su dok su tu“, kaže Marina, na šta će Denis dodati: „Filip je njen pas, a Nora njegova maca“. Crvenom plemenu opet nije jasno po kom principu su birali članove za nominaciju u plavom plemenu, a više bi im bilo da je Marina predložila jačeg igrača poput Antonije. I crveno pleme ima svoje probleme. Moraju da se suoče sa kritikama koje je Nikolina uputila Marku, ali tek ćemo saznati koliko će to uticati na promenu u njihovom odnosu. PROČITAJ I Ostrvo prognanih u Survivoru: Otkrivamo tajnu jezivog pustog ostrva The post Novi klan u Survivoru: Filip je njen psić, a Nora njegova mačkica appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ogovaranje u Survivoru: Denis misli da Nora ima mišljenje o svemu, „glupa spika“

Izvor: Tracara.com, 17.Apr.2023

Mnogi su zamerili Nori na postupcima. Nora Dominko, bila je jedan od duelista u Survivoru, ali je šou napustila Jelena. Plavi su komentarisali Noru, a Denis je bio najbrutalniji, a zamerio joj je i prijateljstvo sa Filipom, sa kojim je u sukobu. „Nora ima mišljenje o svemu. Spika joj...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.