Novi dečko Milice Todorović hteo da OSVOJI pobednicu Zadruge - pregovarao sa produkcijom o ULASKU U RIJALITI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 12:15

Novi dečko Milice Todorović hteo da OSVOJI pobednicu "Zadruge" - pregovarao sa produkcijom o ULASKU U RIJALITI?

Njegov život je sada pod lupom javnosti.

Juče je kao bomba odjeknula vest u medijima da je Milica Todorović u vezi sa bivšim manekenom Lazarom Granićem. Ona se sinoć prvi put u javnosti pojavila sa njim na rođendanu Žike Jakšića.

Pevačica je potvrdila da je u vezi sa Lazarom i da je srećna u ljubavi, ali nije želela previše da komentariše svoj privatan život. Todorovićeva je već oko mesec dana u emotivnom odnosu sa mišićavim, zgodnim dečkom koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do ovog trenutka nije bio poznat javnosti.

Kako prenose domaći mediji, Lazar je hteo da se oproba u ulozi rijaliti učesnika, pa se navodno i prijavio za učešće u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Nikada nije kročio u Belu kuću, ali je bio u pregovorima sa produkcijom za ulazak.

Tada su pisali mediji da je Lazar izrazio želju da osvoji srce pobednice rijalitija, Lune Đogani. Ona je bila njegova "žena iz snova" i bio je siguran da će privući njenu pažnju svojim šarmom i izgledom.

- Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sledeća devojka. Uveren je da će pasti na njegov izgled i šarm i da će se u drugoj sezoni “Zadruge” priča vrteti oko njih dvoje. Luna mu se dopada i ništa ga neće sprečiti da je osvoji - pričao je svojevremeno Lazarov prijatelj, kako prenose domaći mediji.

Miličin dečko nije davao izjave kako bi demantovao ili potvrdio ove navode. Lazareva veza sa pevačicom Milicom Todorović privlači pažnju javnosti zbog njegovih ranijih pokušaja ulaska u rijaliti svet, kao i njegovih ambicija i planova za budućnost, posebno u vezi sa poznatom ličnošću poput Lune Đogani.

Još jedna zanimljivost o Lazaru je da postoje sumnje da se on i Miličin bivši dečko, Petar Strugar poznaju. Glumac je na svoje dve fotografije koje je objavio na društvenim mrežama krajem 2019. i početkom 2020. godine tagovao Lazara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.