Novi broj SVETA otkriva ZAŠTO SLOBA MESECIMA VREĐA I PONIŽAVA KIJU!

Izvor: Svet, 01.Jul.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi broj SVETA otkriva ZAŠTO SLOBA MESECIMA VREĐA I PONIŽAVA KIJU!

Iako su pokušali da ostanu prijatelji nakon razvoda, Sloba Radanović u poslednje vreme ne može očima da vidi Kiju Kockar, pa se svaki njihov susret završi uvredama i njenim suzama.
„Ovaj rat počeo je na njihovom zajedničkom nastupu u Austriji. Sloba je prvi pevao, ali dok je bio na bini, publika je dozivala Kiju, što mu je očito zasmetalo. To nije pokazao sve dok ona nije završila svoj blok, a onda je u garderobi počeo da vređa i njene fanove koji su hteli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se slikaju sa njom i nju. Sloba im je svašta rekao, a onda ih je i opsovao. Kija je bila u čudu i kada je pokušala da mu se obrati, on joj je rekao: ’Ma, napuši mi se ku*ca!’
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA OD PETKA!
KUPITE SVET! Dea zabranila OCU da joj dođe na venčanje! Ispovest žene kojoj je Ana Korać UNIŠTAVALA BRAK! Otkrivamo: Zašto Sloba MESECIMA PONIŽAVA KIJU! Sandra Afrika IZGUBILA BEBU!

svetsvet
The post Novi broj SVETA otkriva ZAŠTO SLOBA MESECIMA VREĐA I PONIŽAVA KIJU! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.