Novi TRANSFER TRESE Pink: Maša Mihailović prelazi na drugu televiziju - Evo gde ćemo je gledati i to VEĆ VEČERAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 18:21

Novi TRANSFER TRESE Pink: Maša Mihailović prelazi na drugu televiziju - Evo gde ćemo je gledati i to VEĆ VEČERAS

Kakav šok.

Maša Mihailović, najmlađa voditeljka "Elite", dobila je novi angažman. Pink Media Group izdala je zvanično saopštenje putem storija društvenoj mreži Instagram, u kom je saopšteno da Maša postaje deo tima RED televizije.

Naime, kako stoji u saopštenju, ona će sa voditeljkom Anastasijom Buđić voditi večerašnje izdanje emisije "Pitam za druga", koje će se emitovati večeras.

Još uvek nije poznato da li Maša postaje stalni deo tima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili je ovo privremeni angažman, kao ni da li će to uticati na vođenje njene emisije u "Eliti".

Inače, atraktivna Maša je nedavno objavila fotografiju svog verenika. Njih dvoje jako često putuju zajedno, a voditeljka je na svom zvaničnom profilu podelila nekoliko fotografija sa aerodroma, pred odlazak na sledeću destinaciju. Maša je svoje pratioce iznenadila novom fotografijom i svima pokazala kako uživa u društvu svog izabranika.

Maša je nedavno otkrila da je trenutno fokusirana na svoju karijeru, dok je njen verenik posvećen porodičnom biznisu. Istakla je da će se udaja desiti kada oboje budu spremni i kada postignu stabilnost u svojim profesionalnim životima. Ova otvorenost i iskrenost voditeljke su izazvale interesovanje publike, dodatno naglašavajući njen emotivni život.

Pričamo mi o tome, ali mislim da je sada trenutak više za moju karijeru. I moj dečko radi, ima porodičan biznis. Malo je više usresređen na to, ja na ovo, pa kada u potpunosti stanemo na noge, što da ne - objasnila je Maša kad je jednom gostovala u emisiji Amidži šou.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže/preneo A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.