Novi STAR! Vesna otkriva: Novaku je lepa bankarka bacila ljubavnu magiju! Hoće da ga razvede! ŠOK detalji: Kako je Mira Škorić uhvatila Draganu sa svojim dečkom u krevetu!

Izvor: Scandal.rs, 07.Dec.2016, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR! Vesna otkriva: Novaku je lepa bankarka bacila ljubavnu magiju! Hoće da ga razvede! ŠOK detalji: Kako je Mira Škorić uhvatila Draganu sa svojim dečkom u krevetu!

Ekskluzivno za STAR Vesna Rivas iznosi šokantne detalje o bankarki iz Beograda koja se svim silama trudi da Novaka rastavi od žene Jelene!

ŠOK otkriće! Topalko sedam meseci u tajnoj vezi sa Zvezdom Granda! Viđaju se u Novom Sadu, njegova žena ništa ne zna o toj aferi!

Otkrivamo! Aca Lukas spasao Bosančevu ćerku od huligana! Šta se desilo i kako je Lukas uspeo da odbrani Džidžu možete pročitati samo u novom STAR-u!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Zorica Brunclik besna! Hoće da napusti Pinkove zvezde zbog Milana Kalinića! Tražila sastanak sa produkcijom!

PLUS! Aleksandra Prijović završila u Hitnoj pomoći u Vranju! Šta se desilo pevačici i zašto se Filip Živojinović uplašio za njeno zdravlje pročitajte u novom STAR-u!

Rada Manojlović u panici zbog Harisa Berkovića! Šokantni detalji samo u novom STAR-u!

ŠOK intervju Ružice Veljković! Šta kaže o Gastozu, Staniji i starletama koje se slikaju gole, pročitajte u novom STAR-u!

JOŠ EKSKLUZIVNIH PRIČA I ŠOKANTNIH ISPOVESTI POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU TABLOIDA STAR KOJI JE SVAKE SREDE U PRODAJI!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.