Novi NIVO BRUKANJA: Anita ne misli na SINA kod kuće, a ovo KALJA OBRAZ - U sve umešan i Anđelo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 07:46

Novi NIVO BRUKANJA: Anita ne misli na SINA kod kuće, a ovo KALJA OBRAZ - U sve umešan i Anđelo

Ima li dalje od ovoga?

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita" Anita Stanojlović, uspela je ponovo da zgrozi javnost svojim postupcima pred kamerama na imanju u Šimanovcima. Naime, kako se može videti na snimku koji je već krenuo da kruži društvenim mrežama, mlada starleta je pred punom Belom kućom bez blama zavukla Anđelu Rankoviću ruke u gaće.

Stanojlovićeva je, kako je kamera uhvatila, sedela na nogama svog partnera u rijalitiju, a zatim u jednom momentu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zavukla ruke u njegovo međunožje, što je izazvalo oštre komentare na internetom ispod snimka. Kao da ne misli na sina koji će ovo jednog dana gledati.

"Pitanje za Anđelovu majku, kako vam se sviđa snajka", "Bruka, devojka nije normalna", "Dva odrona i ološa", "Ništa strašno, zaboravila na kamere", "Ali kako joj on odmah izbavio ruku", "Ova budala nema ni srama, ni blama", samo su neki od komentara ispod sporne objave.

Podsećanja radi, Anđelo Ranković je svojim nedavnim izjavama izazvao pravu polemiku u Beloj kući. Nakon što je započeo emotivnu vezu sa Anitom Stanojlović, Ranković je priznao da ne voli da bude u odnosu, već preferira kombinacije i flertovanje. Ova izjava je izazvala burne reakcije među ukućanima u "Eliti".

- Ja sam protiv prevare, ali ne volim da budem u vezi, volim da flertujem, da se muvam i ne volim da se obavezujem. Ja sam realan i svestan sebe, ja sam do sad bio samo u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam varao nikada u vezama zato i više volim da budem slobodan. Baš iz tih razloga nisam želeo da budem u vezi. Uvek tražim kombinacije od devojaka ako to žele, uvek sve kažem iskreno, tako da ko želi, želi, ko ne, opet super i to je to. Naravnio voleo bih da jednom dana doživim mirnu luku i da se promenim - rekao je Anđelo.

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.