Novi Džejms Bond će biti ŽENA?! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2016, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Džejms Bond će biti ŽENA?! FOTO

Filmovi o Džejms Bondu su kultni, a do sada je ovog junaka igrao muškarac. Međutim, kako se čini, tu ulogu bi mogla da preuzme žena.

Iako se smatra da je uloga Džejms Bonda sveti gral muškosti, to bi sada moglo da se promeni jer je sve veći broj ljudi koji smatraju da bi to mesto trebala da preuzme žena. I to ne bilo koja, već Džilijen Anderson, čuvena Skali iz serije "Dosije X". Glumac koji je u nekoliko filmova igrao ovog junaka, Danijel Krejg, odbio je ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da se pojavi u novom nastavku, ali je podržao inicijativu koja je potekla sa društvenih mreža da se napokon na ovom mestu nađe žena. Mnogo je onih koji bi voleli da se ovo desi, ali ima i velikog broja onih koji nisu za to.

Ipak, izgleda da Džilijen ne bi imala ništa protiv toga.

It's Bond. Jane Bond.

Thanks for all the votes! (And sorry, don't know who made poster but I love it!) #NextBond pic.twitter.com/f8GC4ZuFgL

— Gillian Anderson (@GillianA) May 21, 2016

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.