Novac može svašta: Princ kupio 80 mesta u avionu za svoje sokolove! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac može svašta: Princ kupio 80 mesta u avionu za svoje sokolove! FOTO

Da novac svašta može, pokazalo se i u slučaju jednog saudijskog princa koji je svojim sokolovima obezbedio da putuju u pravom stilu!

Ponekad je tužno da neke životinje vode bolji život nego neki ljudi. Ali, to ne znači da ne treba tako. Na jednom sajtu osvanula je fotografija koje je u isto vreme bizarna i apsolutno fantastična. Naime, na njoj se vidi 80 sokolova koji su smešteni svako na posebno sedište u avionu. Kako je objašnjeno, jedan saudijski princ je "krivac" >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za ovo, jer je kupio kartu za svaku svoju pticu posebno, kako bi mogli da putuju sa stilom.

#Falcons on a plane? Here’s how #GCC carriers regulate wild bird travel https://t.co/eltRX6b5h8 pic.twitter.com/6JyaJYPbOV

— Al Arabiya English (@AlArabiya_Eng) February 4, 2017

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.