Nova taktika? Marinković počeo svima da PRETI! Pogledajte šta sprema takmičarima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova taktika? Marinković počeo svima da PRETI! Pogledajte šta sprema takmičarima!

Da li treba da ga se plaše?

Dobro poznati i uigrani rijaliti igrač sedme sezone rijaliti programa "Parovi", Ivan Marinković, sinoć je dobio neviđeno samopouzdanje, koje ga trenutno održava u životu.

Ivan veoma ceni i ima veliko mišljenje o sebi, ubeđen je da je intelektualno iznad svih učesnika i da ga publika voli.

Upravo iz gore navedenih razloga, Marinković je zapretio svim takmičarima da ga se paze i da je on taj koji će ove sezone odneti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedu:

- Siguran sam i sebe i biću samo još bolji. Ja sam uvek svestan svojih mogućnosti i situacija oko sebe, toliko da sam večeras dobio energiju da vas sve pobedim, da ne znate gde se nalazite. To ću vam i dokazati - izjavio je Marinković.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

"SAZNALA SAM NEKE STVARI..." Sara najiskrenije progovorila o RASKIDU sa Vojketom! Očajna je... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.