Nova ljubav u Parovima? Dado i Dalila - nakon svađe usledilo i slatko pomirenje FOTO

Izvor: Svet plus, 27.Jan.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova ljubav u Parovima? Dado i Dalila - nakon svađe usledilo i slatko pomirenje FOTO

Novi učesnik rijalitija Parovi Damir Solomon poznatiji kao MC Dado, potpuno je opčinio Dalilu Mujić sa kojom je postao nerazdvojan.

Već pri samom Dadinom ulasku u Parove, Dalila je odmah prokomentarisala, kako je on muškarac po njenoj meri, a da je zaista tako i mislila govore i varnice koje su se pojavile između njih. Od prvog trenutka postali su nerazdvojni, a kako to i biva u ljubavi, došlo je i do prvih razmirica, te su se sinoć posvađali, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je Mujićeva počela da plače: "I Dado je za mene tu kada mi je teško kao sad". Krenula je prepirka ko je šta, rekao, ali da je hemija između njih dovoljna jaka, govori i to da su veoma brzo našli način da se pomire i popričaju.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Parovi: MC Dado i Dalila uhvaćeni u strasnom zagrljaju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Jan.2017

Tek što je Damir Solomanov poznatiji kao MC Dado ušao u rijaliti Parovi, Dalila je odmah odlučila da je muškarac po njenoj meri, te se nikako ne odvaja od mladog muzičara...Nakon što je između njih proradila ozbiljna hemija, Dalila i Dado su u Parovima počeli sve više vremena da provode zajedno,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.