Nova drama TRESE Elitu: Miljana Kulić napravila haos - Isplivali svi detalji o TAJNIM RADNJAMA u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 23:15

Nova drama TRESE "Elitu": Miljana Kulić napravila haos - Isplivali svi detalji o TAJNIM RADNJAMA u Beloj kući

Cimerke su ušle u brutalan okršaj!

Učesnica "Elite" Miljana Kulić žestoko je zamerila cimerki Aniti Stanojlović što nije uzela sve njene stvari kad je bila diskvalifikovana, kao što su se dogovorila pred njeno napuštanje Bele kuće.

Anita je sinoć otkrila kako je Milena Kačavenda pokrala Miljanine parfeme i potrošila ih, zbog čega je Miljana sad osudila Anitu, jer se nije izborila da sačuva njene stvari.

Stanojlovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na sve moguće načine pokušavala da se opravda Miljani i objasni joj da nije mogla da se bori sa napadnima cimera koji nisu verovali da je dobila to zaduženje od Milajne, već su smatrali da ona želi da je pokrade i proširi svoju kolekciju kozmetike i šminke.

Tebi ako sam rekla, glupačo glupa: "Umzmi moju svu kozmetiku i koristi je", je l' to moje? Je l' si to iz mojih usta čula? To onda i uradiš - govorila je Miljana.

Oni su mene napali za jedan lak za kosu. U slučaju da se desi da mi umre komšija, ti uzimaš moju kozmetiku i šminku. ti kad si rekla da znaš ko ti je šta uzeo, onda(Milena Kačavenda) je odmah ustala - govorila je Anita.

Taj Ivan Marinković što mi je pakovao, bolje da mi se pos*ao na glavu, jer će to na nos da mi izađe. Ja to očekujem od tebe i Anđela, koji je sa mnom od "Zadruge 1" - dodala je Kulićeva.

Nija nam dala - umešala se Slađa.

Onda ste vi glupače - poručila je Kulićeva.

Na društvenim mrežama veliki deo publike zanima da li će zbog ove situacije Kačavenda i Miljana zaratiti ili će prećutati sve što je isplivao na videlo.

Srbija danas/Youtube/Zadruga official

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.