Nova drama TRESE Belu kuću - Maja uništila još jednu vezu u Eliti, bacila oko na dečka svoje drugarice: PUKLA TIKVA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 23:50

Nova drama TRESE Belu kuću - Maja uništila još jednu vezu u "Eliti", bacila oko na dečka svoje drugarice: PUKLA TIKVA?

Au, da li je moguće?

Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović, par koji je do sada uživao u mirnoj vezi, nedavno je postao predmet javne pažnje zbog žestoke svađe.

Razlog ovog sukoba bio je Jovanino druženje sa Majom Marinković, što je izazvalo burnu reakciju Uroša. On smatra Maju osobom koja narušava mir u njihovom odnosu, što je dovelo prve svađe između njh dvoje.

- Ne možeš ti meni da govoriš šta ću ja da radim. Ne komuniciram, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne pričam. Treba da veruješ meni i da ja veruejm tebi - kazao je Uroš.

- Maja je moja drugarica - istakla je Jovana.

- Ako ti ne vidiš, kako ja da ti kažem? - kazao je Uroš.

- Ona meni kaže da ona namerno pogleda i nešto kaže jer je ti gledaš krišom i kako bi meni otvorila oči - kazala je Jovana.

- Da otovri oči? Maja je inače poznata po otvaranju očiju - kazao je Uroš.

- Dobro, rešili smo - rekla je Jovana.

- Drugarica? Ona nikom nije prijatelj. Ona se sprda jer joj je zanimljivo, a ti misliš da je to prijateljski. Nju boli ku*ac i za tebe i za mene - rekao je Uroš.

- Prestaće vremenom - rekla je Jovana.

Iako su mnogi na društvenim mrežama navijali da se Maja i Uroš spoje, ona je ipak napravila haos kad je završila sa njim u izolaciji, pa skoro nisu nijednu reč progovorili, ali izgleda da joj je postao zanimljiviji kad je ušao u vezu sa njenom drugaricom. Ostaje da vidimo da li će ovo biti još jedna veza u nizu koju će Maja uništiti ili će Uroš ostati imun na njene poglede.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Dans/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.