Nora i Antonia u duelu: Evo koja ide u polufinale

Izvor: Tracara.com, 26.Maj.2023, 23:53

Nora i Antonia u duelu: Evo koja ide u polufinale

Polufinale Survivora održaće se u subotu 27. maja, a već sutradan saznaćemo ko su pobednici ovogodišnje sezone ovog takmičenja. Večeras su se u polufinale plasirali Denis, David, Anja i Nataša, ali tu ni za ostale nije bio kraj. Naime, u polufinalu ima mesta za još dvoje takmičara, po jedno iz oba tima. Nakon duela u kom su učestvovale Antonia i Nora, u polufinale se iz plavog tima plasirala i Antonia, na šta su obe reagovale prilično emotivno. The post Nora i Antonia u duelu: Evo koja ide u polufinale appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka i Draga u teškoj borbi za polufinale: Napeta borba u Survivoru odvela jednog u polufinale

Izvor: Tracara.com, 26.Maj.2023

Šestoro takmičara Survivora odlazi u polufinale. Najpre su se u polufinale plasirali Denis i David iz plavog plemena i Nataša i Anja iz crvenog plemena. Nakon toga, saopšteno je da ima mesta za još po jednog takmičara u oba plemena i usledili su novi dueli. Antonia je u duelu bila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.