“Non Credere”: Pogledajte Džibonijev novi spot

Izvor: Svet, 16.Sep.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Non Credere”: Pogledajte Džibonijev novi spot

Popularni hrvatski muzičar Zlatan Stipišić-Džiboni snimio je spot za aktuelni singl “Non credere”, otpevan u saradnji s italijanskim pevačem Danilom Sakom. Video je sniman na različitin destinacijama: u Veneciji, Splitu, Šibeniku, Komiži i Rogoznici, a interesantno je to da su korišćeni podvodni snimci.


Autor: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Premijera: Džiboni - Non credere! Pogledajte spot za novu pesmu (Video)

Izvor: Svet plus, 16.Sep.2014

Hrvatski muzičar Zlatan Stipišić Džiboni premijerno je predstavio spot za novu pesmu "No credere" koju je uradio zajedno sa italijanskim kolegom Danilom Sakom...Džiboni donirao 5.000 evra najugroženijim porodicama u Kragujevcu..Džiboni je svoje verne obožavaoce obradovao novim spotom koji je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.