Noć u Eliti RAZDRMALA Belu Kuću - Pokušaj IZLASKA, raskrinkavanje velikih TAJNI učesnika, sve se menja

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 15:50

Noć u "Eliti" RAZDRMALA Belu Kuću - Pokušaj IZLASKA, raskrinkavanje velikih TAJNI učesnika, sve se menja

Noć u "Eliti" protekla je uz veliki broj dešavanja. Janjuš je bio odlučan u napuštanju rijalitija, a ostali učesnici govorili su o najaktuelnijim temama vezanih za cimere.

Noć iza nas obeležila je emisija 'Pitanja novinara' sa voditeljem Darkom Tanasijevićem.

Na početku večeri prvo pitanje usledilo je za Aneli Ahmić kako bi otkrila šta to sve drži u sebi a tiče se odnosa sa Janjušem.

- Užasno, katastrofa, rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo jedno drugom preteške reči koje nemaju opravdanje, ni izvinjenje. Ja se ovim putem izvinjavam Janjušu i majci njegovog deteta, ali me je to u tom momentu potaklo. Sve reči koje mi je rekao, doživela sam nervni slom i nisam više ni znala šta izgovaram. Katastrofa, desila se katastrofa o kojoj nisam mogla ni sanjati da će se desiti, pogotovo sa njim - rekla je Aneli.

- Je li mogla da se spreči ta, kako kažeš, katastrofa da si slušala njega kada ti kaže da treba da ga slušaš i da te je strpljenje poslužilo duže, da li bi dobila ono o čemu si maštala - pitao je Darko.

Zatim je reč dobio Janjuš kom nije bilo ni mlo lako.

- Da li je moralo da se desi?! Mislim da bi kad tad došlo do neke naše svađe u nekim granicama, približno kao juče. Svađe su ovde, realno gledano, jako normalne, česte. Koliko god da ti je neko drag, dobar drug ili drugarica, dođe period kada ne možeš da ih gledaš očima, a ne sada u situaciji koja nije nimalo laka. Neke stvari nisam očekivao, u ludilu nisam očekivao najiskrenije. Ukućani znaju i ljudi koji me gledaju, realno mene, može da poremeti to da mi se spominje ćerka i majka moje ćerke, jer kako god da okreneš, ona je žena koja nema veze s ovim i koja je tri, četiri godine u paklu zbog mene...Ja imam tu neku krivicu iako smo se razveli, bar je ne spominješ. Vidi, takođe i ja. Možda su to teže reči od onih koje sam ja rekao, ali nisam mogao ni u snu da pomislim da ću njoj to da izgovorim. Ružno je, baš je ružno, baš ono, je**te, ne znam majke mi. Znamo mi i napolju da se svađamo u tim ljubavnim odnosima, da kažemo ne znam kakve reči, ali treba imati kontrole i u glavi se malo pripaziti šta pričaš - rekao je Janjuš.

Potom je Matora Tomić progovorila o svojoj ženi Aniti i prevari.

- Nisam najbolje. Sve mi ovo teško pada, jer sam se i razloblela - kazala je Matora.

- Kako se osećaš kada čuješ od Anite da ju je ložila komunikacija sa Mateom pred tobom? - upitao je Darko.

- Odvratna je cela ta situacija. Njihovi pozivi, dogovaranja i ostalo. Morbidno je i bizarno. Ne želim da dopustim da me neko napravi budalom i da vrti priču u krug. Jedan od razloga zbog kojih ja ne želim razgovor sa Anitom je taj što me je pravila budalom i ne želim komunijacijom sa njom - kazala je Matora.

Priključila se i Bojana koja je otkrila da je smara to što je upletena u odnos Anite i Matore, iako se sama uplela

- Stekao sam takav utisak da ti smatraš da je Matora više napala Anitu više nego što je ona zaslužila - rekao je Darko.

- Ne, nisam tako rekla, ja sam tako reagovala zbog reakcija ukućana. Ne slažem se da ima pravo da je bocka, više sam za to da se sedne i da se popriča. Smara me ova tema, ne intresuje me, ne volim što sam upletena u ovo - rekla je Bojana.

- Ti si se sama uplela u ovo, odreagovala si kada si to rekla - rekao je Darko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BURNA noć u "Eliti" - Svi učesnici NA NOGAMA, ova dešavanja su ZATRESLA Belu kuću

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 13:11

Noć u rijalitiju obeležila su velika dešavanja. Glavna tema bila je nominacija učesnika, kao i komentarisanje odnosa Anite i Matore. Svaki učesnik glasao je za kandidata kojeg želi da vidi van Bele kuće...Sinoć je u rijaltijiu bilo vreme za "Nominacije"...Ovonedeljni vođa Marko Đedović je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.