No Limit napravio žurku za malu Anđelu

Izvor: Poznati.info, 28.Mar.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

No Limit napravio žurku za malu Anđelu

Preksinoć se u klubu Cinema, u organizaciji NoLimit portala održala prva humanitarna Glamour žurka “Srcem za malu Anđelu”. Mnoge poznate ličnosti odazvale su se pozivu da zajedno sa organizatorima podrže ovu humanitarnu akciju.

Za prikupljanje novčanih sredstava za lečenje male Anđele Janković, desetogodišnje devojčice koja se bori sa tumorom na mozgu od svoje treće godine. Organizatori su se potrudili za svaki detalj, ali ni Vipovci nisu izostali sa svojim Glamurom >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i dobrom voljom.

NoLimit portal je zadovoljan organizacijom i najavljuje ponovno okupljanje kroz mesec dana. Pored medija, akciju su podržali : Sanja Maletić, Ivan Marinkovic, Sara Trajanović, Maja Volk, Katarina Grujić,

Boris Stamenković, Sandra Valterović, Ana Bebić, Tijana Dapčević, Nina Radulović Lečić, Boris Režak, Jasmina Medenica, Fifi učesnica X faktora, naš najpoznatiji frizer Zoran Čumura, Goran Doljančević, a najzapaženije su bile devojke iz grupe Models.

Autor: Goran, Foto: No limit.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.