Njumen, Manu Čao oduševili publiku, Gariks došao sa tastom

Izvor: Prva.rs, 12.Jul.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njumen, Manu Čao oduševili publiku, Gariks došao sa tastom

Mladi britanski soulmen Džon Njumen podigao je publiku na noge koja je od početka do kraja njegovog nastupa pevala hitove "Love Me Again", "Losing Sleep", "Cheating" ali i novi hit "Come and Get It", pesme Rudimentala "Not Giving In" i "Feel The Love".
Njumen je posle koncerta, gde se publici nije video kraj, otišao na Dance arenu gde se sa fanovima družio do svitanja.
Odmah posle njega, na scenu je izašao Manu Čao i oduvao glavnu binu nastupom za pamćenje. Reakcije publike bile >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << su toliko glasne da su se ljubitelji muzičara na momente čuli u gornjem gradu.
Dance arena bila je krcata kada je, posle malog kašnjenja, na scenu izašao jedan od najpopularnijih svetskih DJ-eva Martin Gariks.
Organizatori Exita podelili su jednu zanimljivost vezanu za ovog 19-godišnjeg Holanđanina - Gariks je na Exit stigao privatnim avionom zajedno sa svojom maloletnom devojkom i njenim tatom.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.