Njih dvoje sutra ULAZE u Elitu: Produkcija zvanično POTRVRDILA - sledi LOM u Šimanovcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 17:32

Njih dvoje sutra ULAZE u "Elitu": Produkcija zvanično POTRVRDILA - sledi LOM u Šimanovcima

Sprema se spektakularna noć u rijalitiju!

Učesnici rijaliti programa "Elita" navikli su da im utorkom Veliki šef organizuje žurku na imanju. Produkcija je zvanično potvrdila da će čak dvoje pevača sutra pevati na žurci.

Sutra će na imanje ući Miša Laguna i Mirna Košanin i potrudiće se da zadrugarima prirede nezaboravnu noć. Njih dvoje su poznati po tome da uvek naprave lom i super atmosferu, te nema sumnje da će se rijaliti učesnici dobro provesti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Mirnu svi pamte iz takmičenja "Zvezde Granda". Za njene nastupe uvek se traži karta više, a na repertoaru nalaze se samo hitovi.

Miša Laguna je već više puta nastupao na velelepnom imanju u Šimanovcima, te nema sumnje da će mu se zadrugari i ovaj put obradovati kada ga budu ugledali u kazinu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.