Njih TROJE će se večeras boriti za OPSTANAK u Eliti - publika je donela jednoglasnu odluku, biće NEIZVESNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 08:17

Njih TROJE će se večeras boriti za OPSTANAK u "Eliti" - publika je donela jednoglasnu odluku, biće NEIZVESNO

Napeto!

Sinoć su se u "Eliti" odigrale noiminacije, a publika, kao i ukućani su imali prilike da izglasaju najslabiju kariku i iznesu svoje mišljenje o svojim cimerima. 

Voditeljka Ana Radulović saopštila je da su učesnici "Elite", u većini, izglasali Adama Đoganija, te je tako on prvi nominovani učesnik za "Izbacivanje".

Ana je potom podigla Tamaru Glavonjić, Tamaru Božović, Draganu Jeremić i Darjana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radomirovića, te je tom prilikom saopštila da je publika najmanje poverenja ukazala Jeremićevoj, s tim u vezi ona je druga nominovana učesnica za "Izbacivanje".

- Očekivala sam da budem izglasana jer sam i prošli put bila podignuta. Nisam se nešto mnogo isticala, ja sam i pre nego što sam ušla ovde smatrala da možda nisam najpodobnija za ovaj šou - rekla je kratko Jeremićeva.

Voditeljka je za sam kraj saopštila da je Predsednik nominovan od strane Odabranih.

- Možete da me volite, možete da me mrzite, ali ne možete da me ne primetite - rekao je Predsednik.

- Vas troje ćete spavati večeras u izolaciji i možete da komunicirate samo sa vođom - rekla je voditeljka.

Oni će večeras imati priliku da se izbore za svoje mesto u rijalitiju, te onaj ko pobedi u "igrici" imaće duplirane glasove.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.