Njeni UŠLI i napravili haos Mionini roditelji priredili ŠOK - Stanislav spreman na suočavanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 08:13

"Njeni UŠLI i napravili haos" Mionini roditelji priredili ŠOK - Stanislav spreman na suočavanje

On je otkrio da je bez obzira na odnos sa Mionom pre svog ulaska, bio spreman na suočavanje.
Sinoć je u "Eliti" bilo vreme za emisiju "Gledanje snimaka". Milena Kačavenda i Stanislav Krofak zajedno su odgovarali o aktuelnim dešavanjima sa Mionom.
Klip je izazvao brojne reakcije, a informacija koju je Stanislav uneo iz spoljnog sveta o pismu koje će pristići šokiraće njegovu bivšu.
- Sve što je bilo sa Anom to se potvrđuje i ovde, ona je hela da uđe kao da napravi bum i onda kad je videla Zvezdana menja priču. Kao fazon njeni ušli za novu godinu i odma napravili haos, kao da će oni sada podržati ceo ovaj odnos, oće kako da ne. Ovde se situacija menja iz dana u dan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.