Njene obline napravile haos na ulicama: Glumici štrčale bradavice i bujne grudi

Izvor: Poznati.info, 16.Jul.2012, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njene obline napravile haos na ulicama: Glumici štrčale bradavice i bujne grudi

Kada je sela na biciklu u zanosnoj crvenoj haljini koja je dobro razgolitila njen dekolte, fotografi ali i prolaznici odmah su pohrlili za ovom devojkom ne bi li bacili dobar pigled nja njene atribute.

 
Ona je glumica, model, voditeljka a često se pojavljuje i na događajima kako bi podigla atmosferu u klubovima. Posetioci se sigurno ne bune jer obline koje krase Keli Bruk i te kako su privlačne! Nedavno se ova devojka pojavila na ulicama kao učesnica biciklizma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i dok je ona mahala i smeškala se objektivima, ostali takmičari nisu skidali osmehe s lica. Razlog tome sigurno su bile njene ogromne grudi kao i bradavice koje su se jasno videle ispod odeće. Pitate se kako je to izgledalo? Evo ovako…


Izvor: S media, Daily Mail, Xposurephotos
Slične, interesantne teme:One ponosno pokazuju grudi i bradavice!Ubistvene obline: Nju je nemoguće ne gledati!Dublji dekolte nije mogla da obuče: Starleta na jahti u “vrućim” pozama!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.