Njena majka UŽASNO PODNOSI sve: Nakon skandala, oglasio se i Matorin otac: Sad je sve DOKAZANO

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 23:54

Njena majka UŽASNO PODNOSI sve: Nakon skandala, oglasio se i Matorin otac: "Sad je sve DOKAZANO"

Hranislav Tomić ne može da veruje šta gleda na malom ekranu. Roditelji pate zbog nesrećne ljubavi koja se gasi pred našim očima.

Rijaliti takmičarka Jovana Tomić Matora saznala je u Beloj kući za izdaju svoje supruge Anite Stanojlović koju je počinila sa atraktivnom Mateom Car, a onda je dočekala još teži šamar realnosti. Na velelepno imanje u Šimanovcima se doselio njen bivši prijatelj Anđelo Ranković, koji je odmah počeo da flertuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Anitom. Stanojlovićeva je s vrata odlepila za šarmantnim učesnikom "Elite", što je Tomićevoj teško palo.

Sada se oglasio Hranislav Tomić, Matorin otac, koji je priznao da teško podnosi suze svoje ćerke. Kako je otkrio, dokazalo se sve što je Matoroj govorio o Aniti, a njena majka ovo užasno podnosi.

- Bez teksta sam. Šta da kažem? Sve što sam Jovani govorio za Anitu, sad je dokazano da je s razlogom. Njena majka ovo užasno podnosi - kratko je poručio Hranislav za "Pink.rs".

- Anita je lagala sve kada je u pitanju odnos sa Matorom, a ovo sad je već iskrenije. Ona je videla dečka koji joj je bio simbol lepote u rijalitiju, zato je sad ovako brzo priznala da se zaljubila - kazao je Marko Đedović, nakon čega je skočila Matora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.