Njegove reči LEDE KRV - Aneli ga IZDALA, a on zbog njenog postupka zapretio da će se OTROVATI: Šok u kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 18:49

Njegove reči LEDE KRV - Aneli ga IZDALA, a on zbog njenog postupka zapretio da će se OTROVATI: Šok u kući

On ne može da izdrži njenu prepirku.
Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš doživeo je nervni slom nakon što je posumnjao da se Aneli Ahmić, s kojom je doskoro bio u vezi, nabacuje novopečenom učesniku rijalitija Stanislavu Krofaku.
 On je do te mere počeo da besni pred svima da je na kraju rekao da će da popije varikinu da bi se otrovao ako mu ona priđe s pričom da ne radi ništa pogrešno.
- Aneli, sada ti kažem i više neću da ponavljam! Ako se desi da mi priđeš, uzimam varikinu iz kupatila i popiću je pred svima! Osam puta sam ti mirno rekao da mi ne prilaziš, da me ostaviš na miru i da se ostavimo celog našeg odnosa, ali ti namerno provociraš....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.