Njegova greška je neoprostiva ali zbog svog oca ćerka je u emisiji “Sve za ljubav” učinila neverovatnu stvar

Izvor: Poznati.info, 03.Feb.2013, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegova greška je neoprostiva ali zbog svog oca ćerka je u emisiji “Sve za ljubav” učinila neverovatnu stvar

Iako je njegov postupak bio za svaku osudu, čovek je javno priznao šta je uradio a evo kako je njegova ćerka odreagovala.

Ljudi smo i grešimo ali neke stvari zaista u neoprostive. Ipak, i pored toga što je učinio nepromišljenu stvar, jedan čovek se pokajao i odlučio da pomoć potraži u emisiji “Sve za ljubav”. Naime, pre 20 godina, bio je u vezi sa devojkom u koju se mnogo zaljubio ali joj je rekao da tada još uvek nije bio spreman da postane otac. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ona je ipak zatrudnela a to ga je mnogo pogodilo.

- Bio sam mlad i nisam žele decu a ona me je na neki način prevarila, pričao je čovek.

Međutim, kada se kasnije ponovo oženio i dobio decu, počeo je da razmišlja o svojoj prvoj ćerki i odlučio je da stupi u kontakt sa njom. Čuli su se uglavnom preko fejsbuka ali se nisu videli.

- Par puta se ona na mene naljutila jer joj nikad nisam odgovorio na pitanje zašto sam je ostavio. NIsam želeo da joj kažem da je ona dete rođeno iz ljubavi ali da nije planirano. Neko vreme sam i sumnjao da je ona moje dete ali uradio sam DNK analizu koja je potvrdila to da je ona moja ćerka. To sam uradio i da bih mogao da joj uradim papire u Švajcarskoj, pričao je on.

Nedavno je devojka napunila 21. godiu i on je rešio da preko ove emisije organizuje susret sa njom. Kada je Katarina Šišmanović stupila u kontakt sa devojkom ona je bila ubeđena da joj je njen dečko pripremio iznenađenje. Nije imala pojma da je u pitanju njen otac a kada je videla da ide ka njoj počela je da viče:

- Ne mogu da verujem!

Čim ju je zagrlio čovek je počeo da plače i govoro “Oprosti mi”. Iako se nisu nikada videli, iako ju je napustio devojka je odlučila da mu sve oprosti i ostavi stvari iza njih! Ovako je izgledao njihov susret…

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.