Nives Celzijus objavila novi hit Inferno

Izvor: Poznati.info, 21.Okt.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nives Celzijus objavila novi hit Inferno

Napokon su obožavaoci dočekali novu pesmu od slavne pevačice. Nives Celzijus je objavila novi hit pod nazivom „Inferno“, šta su mnogi čekali mesecima. Autor hita je niko drugi nego pevačica, koja je tekst napisala u saradnji sa dobrim drugarom Fayom.

Pre „Inferna“ Nives je imala mnogo velik uspeh sa hitom „Karanfili“. To je pesma sa kojom je pobedila na festivalu u Vodicama te tako postala jedna od traženijih pevačica u Hrvatskoj. Tome svedoče mnogi koncerti >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << petkom i subotom. Nives je očito rešila da se maksimalno povesti muzičkoj karijeri.

Nives je priznala da kada krene u neki posao da mu se skroz posveti, zbog čega su rezultati tako dobri. Pevačica je zadovoljna saradnicima sa kojima radi te agentima i muzičarima.

Poslušajte kako zvuči nova pesma.



Pevačica je izjavila kako će u spotu da gostuju za nju neki od najlepših Hrvata, ali i obožavaoca. Nives ne može da dočeka reakcije za svoj novi spot za pesmu „Inferno“.

Foto: Tomislav Dolenec

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.