Niti su neverne, niti bebe: Dve pevačice u seksi mačkolikom izdanju! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Dec.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niti su neverne, niti bebe: Dve pevačice u seksi mačkolikom izdanju! (FOTO) (VIDEO)

U okviru projekta "Zvezde pevaju zvezde 2", grupa "Neverne bebe" obradila je jedan od najomiljenijih ex-Yu rock hitova, "Mačku" grupe FIT.

U odličnoj i modernoj produkciji Milana Đurđevića, ova neprolazna pesma je sačuvala svoju magiju, a dobila je novi kvalitet kroz prepoznatljivu energiju "Nevernih beba".

Foto: Promo

Posebno su upečatljivi moćni vokali Jelene Pudar i Tijane Sretković, koje u autentičnim, posebno kreiranim kostimima izgledaju sjajno - kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prave rok-mačke!

Foto: Promo

Foto: Promo

Pogledajte "mačkoliki" spot:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Marija Šerifović obradila jedan od najvećih Čolinih hitova (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 14.Dec.2016, 13:11

(foto: Screenshot) Marija Šerifović je, nakon uspeha novog singla Deo prošlosti, objavila još jedan novi spot, i to u okviru projekta Zvezde pevaju zvezde, koji je nedavno pokrenuo Radio S. Marija, koja važi za jedan od najboljih ženskih vokala sa naših prostora, je sasvim prirodno odabrala...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.