Ništa od venčanja: Raskinuli Jelena Rozga i Stjepan Hauser

Izvor: Tracara.com, 15.Sep.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od venčanja: Raskinuli Jelena Rozga i Stjepan Hauser

(foto: Instagram) Jelena Rozga njen dečko Stjepan Hauser su imali gotovo idealnu romansu, kojoj su zavideli svi fanovi. Vezu su započeli 2015. godine, a u međuvremenu se se čak i verili. Međuitm, čini se da do venčanja ipak neće doći. Kako prenose hrvatski mediji, mladi par je stavio tačku na svoju romansu. Još uvek nije potvrđeno šta je razlog raskida, ali Jelena i Stjepan su odlučili da je vreme da svako krene svojim putem. Iako detalji raskida nisu otkriveni, izvor blizak paru kaže da je svako krenuo svojim putem pre desetak dana i da su odlučili da i dale ostanu u dobrim odnosima.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pukla ljubav poznatog hrvatskog para?

Izvor: Mondo, 15.Sep.2017

Jelena Rozga i Stjepan Hauser su raskinuli, prenose hrvatski mediji...Hrvatski "Story" prenosi da su pevačica Jelena Rozga i muzičar Stjepan Hauser raskinuli posle dve godine veze...List prenosi da su pevačica i violončelista, koji su dve i po godine bili zajedno, raskinuli pošto nisu više mogli...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.