Ništa od kazne za brzu vožnju: Potkupio saobraćajce mađioničarskim trikom

Izvor: Svet, 13.Dec.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od kazne za brzu vožnju: Potkupio saobraćajce mađioničarskim trikom

Vozači koje policija zaustavi zbog prekršaja pokušavaju na razne načine da izbegnu plaćanje kazne. Ipak, ponekad stvarno treba da budete mađioničar da bi vam tako nešto pošlo za rukom. Jednom mađioničaru je uspelo da prođe bez kazne. A nije stavio hiljadarku u vozačku dozvolu.
“Bio sam gotovo stoprocentno siguran da će me policajaci pustiti, ako im pokažem trik sa kockom”, izjavio je kasnije Stiven Brundage.
Pošto je priča dospela u javnost, šef lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << policije našao se u nezgodnoj situaciji jer je morao da objašnjava zašto mađioničar nije kažnjen.
“Policajci su mu najverovatnije oprostili zbog nečeg drugog, a ne zato što im je pokazao trik”, rekao je šef policije, Piter Frisoni.
On se pravdao da je prioritet te noći bio zaustavljanje pijanih vozača a ne kažnjavanje zbog prekoračenja brzine.


Izvor: B92
Foto: PrintScreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.