Ništa od BEBE! Dalila otvorila SALON u Bijeljini!

Izvor: Svet, 30.Jun.2020, 17:32

Ništa od BEBE! Dalila otvorila SALON u Bijeljini!

Dalila Dragojević definitivno više neće ulaziti u rijalitije, pa je zarađeni novac uložila u biznis. Ona uskoro otvara salon lepote u Bijeljini, a kako se pohvalila, završila je kurs za ugradnju trepavica i za vakuum topljenje masnih naslaga, dok će za ostale poslove u salonu zaposliti radnice.
ONA I DEJAN ĆE RADITI KAO KOZMETIČARI! „Dalila je iznajmila i opremila salon po svom ukusu. U Beogradu je bila na kursu, tako da će glavni deo raditi sama, dok će zaposliti devojku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za nokte i frizerske usluge. Dugo je razmišljala koji biznis da pokrene, kako da upotrebi zarađeni novac iz rijalitija, pa je odlučila da to bude salon lepote, jer i sama voli da se ulepšava.
Salon će biti u Bijeljini, pa će svaki dan iz svog mesta Gornji Šepak putovati, ali nije to mnogo daleko, tridesetak kilometara. Deki joj je velika podrška i biće joj glavni za nabavku opreme i svega što treba za salon”, otkrio nam je izvor blizak Dalili.
NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

Jelena VujinovićSTAR
The post Ništa od BEBE! Dalila otvorila SALON u Bijeljini! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.