Nismo mogli da imamo decu, išla sam na dve VANTELESNE OPLODNJE Bolna ispovest spisateljice o potomstvu i bivšem mužu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 11:36

"Nismo mogli da imamo decu, išla sam na dve VANTELESNE OPLODNJE" Bolna ispovest spisateljice o potomstvu i bivšem mužu

Spisteljica je po prvi put govorila o svom privatnom životu, koji inače čuva od očiju javnosti.

 U emisiji „Pretres“ gost je bila poznata spisateljica i novinarka Simonida Milojković.

Simonida je govorila o svom detinjstvu, odrastanju, o svojim roditeljima, bratu, bivšem suprugu, o nemaštini koju je doživela, o zdravstvenim problemima. Kao i o temama kojima se dugo bavi, a to je sekte, prostitucija i trgovina ljudi.

- Vi ste se borili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i za potomstvo, jel tako - upitao je voditelj.

- Jeste, nismo mogli da imamo decu, nismo bili nešto kompatibilni. Pa smo išli na dve vantelesne oplodnje i obe su bile bezuspešne. Kad je bila druga vantelesna oplodnja imala sam 36 godina i tada smo se razveli zbog preljube. Nekako je bilo jasno sa dvadeset šest godina da ću ja ostati bez dece i to se teško prihvati. Em se razvodiš, em druga vantelesna nije uspela i teško se prihvati to da nećeš imati dec - rekla je Simonida.

- Kako ste Vi to prihvatili - pitao je voditelj.

- Bilo je teško, u početku sam imala depresiju, pravu kliničku depresiju. Lečila sam se kod psihijatra - odgovorila je Simonida.

- Da li među javnim ličnostima ima neki princ tame - upitao je voditelj.

- Princ tame je lucifer, sotona, to je princ tame. Ima, na žalost postoje ljudi koji su satanisti i na funkcijama su i na položajima su. Imena naravno neću reći ne zato što imam kodeks, nego i zbog svoje bezbednosti - rekla je Simonida.

- Jel se plašite -upitao je voditelj.

- Satanista koji su na položaju - dodala je Simonida, pa odgovorila:

- Ne bih baš volela da završim kao mrlja na pešačkom prelazu.

- Da li danas ima grabljivice na estradi -pitao je voditelj.

- Na estradi, mislite među pevačima - upitala je Simonida.

- U javnom životu, u javnom svetu - rekao je voditelj.

- Među javnim ličnostima, da li ima žena koje se bave prostitucijom, pa kako nema. Ne mogu nikada da tvrdim za nekoga, a nisam ni ljubopipljiva da se raspitujem kod naših kolega novinara da li je ova ili ona. Nekad nešto tako čujem pa mi bude žao, jer o nekoj dami imama lepo mišljenje pa posle čujem da se bavi prodajom svog tela, pa mi baš bude žao - rekla je Simonida.

Srbija Danas/Hype/Prenela: O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.