Nisi mu došla ni na sahranu Milica Gutović trpi osude - U programu BRANILI medicinsku sestru, odmah se uključila advokatica

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 11:08

"Nisi mu došla ni na sahranu" Milica Gutović trpi osude - U programu BRANILI medicinsku sestru, odmah se uključila advokatica

Bio je vrlo koncizan u svom izlaganju.
Porodična drama oko nasledstva proslavljenog velikana srpskog glumišta Milana Laneta Gutovića uzburkala je javnost nakon što se njegova ćerka Milica Gutović, oglasila na društvenim mrežama tvrdeći da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.
O ovoj temi govorili su gosti voditeljke Jovane Jeremić u emisiji "Novo jutro", među kojima se našao i Dragan Vasiljković, koji je bio Lanetov kućni prijatelj.
- Mnogi misle da je Lane ostavio imovinu toj medicinskoj sestri, to nije istina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.