Nisam poslušala roditelje Miona saterana u ćošak, priznala zašto tera INAT Nenadu - razapeli je za crnim stolom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 08:47

"Nisam poslušala roditelje" Miona saterana u ćošak, priznala zašto tera INAT Nenadu - razapeli je za crnim stolom

Milena nije mogla da joj prećuti. Optužila je da pravi od Ša ljubomornog momka, dok zapravo ona priređuje scene reperu.

Porodice zadrugara su ušle u Belu kuću za Novu godinu kako bi zagrlile svoje najmilije. Porodica Mione Jovanović je iskoristila priliku da joj saopšti da ne podržavaju njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša. Od tog momenta Miona se distancirala od Ša i saopštila mu da joj treba prostora i da ne zna šta želi od njihovog odnosa.

Ša od tog momenta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne prestaje da ima nervne slomove. Reper je u više navrata tražo da napusti rijaliti, a par puta je i lomio inventar po imanju. Noćas su tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari videli kako Milena Kačavenda komentariše naglu promenu u Mioninom ponašanju. Zadrugari su potom komentarisali ovu situaciju. Miona je priznala da tera inat reperu zbog njegovog ponašanja, a onda je Milena razapela za crnim stolom.

- Roditelje nisam poslušala. Moji mi nisu rekli da me momak čeka, to je notorna laž. Mene ne zanima, ni da me čeka. Ja sam rekla da me puste da uradim kako želim i kako se osećam. Kad su oni otišli, nisam znala šta se dešava, jer takvu rekaciju od svojih roditelja nisam očekivala, možda sam više od njegove porodice to očekivala. Mene ne zanima šta ljudi o meni pričaju. Kad me neko voli, ja sam onda još bolja prema toj sobi, iritantna sam prema onima koji imaju problem sa mnom - rekla je Miona.

- Šta onda to Ša radi, pa si se promenila prema njemu? - upitala je voditeljka.

- Rekla sam mu da se malo iskuliram od svega, a on me je pritiskao da pričamo sve više i više. Zbog svega toga sam udarila kontru - rekla je Miona.

- To govori da si samoživa i ne misliš na partnera kako se oseća, a u vezi si sa njim - dodala je Milena.

- Ljudi, roditelji nisu bilo ko. Njoj su došli roditelji, nije joj bilo lako da čuje sve to - kazao je Mića.

- Meni si rekla da si izgrađena ličnost i da na tebe niko ne utiče i da radiš kako želiš sama. U ovoj situaciji, ja sam bila prisutna kada je on tebe, oprezno pitao šta da obuče za Novu godinu, a ti si mu odbrusila - kazala je Milena.

- Bila sam nervozna - dodala je Miona.

- Zašto se pravi priča da je Ša lubomoran i psihopata, kad ja mogu da kažem da si ti ozbiljno ljubomorna devojka - rekla je Milena.

- Pričaš gluposti. Volela bi da gleda u tebe, ali moram da te razočaram - kazala je Miona.

- Ljubomorna si na sve devojke ovde, devojko. Svi su primetili to. Sve se vidi i jasno je - rekla je Milena.

- Smešna ti je priča - kazala je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.