Nisam imala ni 200 dinara Milica Milša prošla kroz krizu, ali ovo ju je spasilo, sada uživa u luksuzu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 15:17

"Nisam imala ni 200 dinara" Milica Milša prošla kroz krizu, ali ovo ju je spasilo, sada uživa u luksuzu

Glumica otkrila kako izgleda njen stvarni život.

Milica Milša, nikada ne govori o finansijama, a poslednjih godina zarađuje pozamašnu sumu zbog serija u kojima se pojavljuje.

Ona je nedavno ispričala da je normalno da se nekada u životu desi novčana kriza kada nemate novca da platite račune i da je sve nepredvidljivo.

- Meni je potpuno normalno da u životu nekad nemate para za infostan. To je sve život. Nekad imate, nekad nemate. I kad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam imala i kad nisam imala ni 200 dinara u džepu imala sam moju porodicu. Uvek smo se držali i uvek nam je bilo lepo. Isto je, to nema veze sa novcem i imanjem - ispričala je Milica u emisiji “Magazin In“.

Glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović dugo su u skladnom braku, a nedavno u kupili luksuzni penthaus u Beogradu.

- Žarku i meni je dovoljno da budemo i sat vremena zajedno i da se osetimo kao da smo na najlepšem odmoru. Kad god dođu slobodni dani uživamo sa porodicom i prijateljima, ali se pre toga ja dobro naspavam jer je san nešto čega ima najmanje kad se radi i snima.

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Srbija Danas/Magazin In

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.