Nisam bila zlonamerna Nakon SKANDALA UŽIVO, Vera Matović uputila JAVNO IZVINJENJE Luni Đogani

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 17:03

"Nisam bila zlonamerna" Nakon SKANDALA UŽIVO, Vera Matović uputila JAVNO IZVINJENJE Luni Đogani

Nakon što je u emisiji uživo skrenula pažnju pobednici "Zadruge2" da treba da povede računa o svom izgledu, dodala je i post scriptum.

Uživo u emisiji Sanje Marinković dogodila se jedna neprijatna situacija, kad je naša pevačica Vera Matović (77) pričala o svom viđenju žena u brakovima, pa su druge gošće, pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani (27) i glumica Zinaida Dedakin (63), morale da kažu šta im je na duši.

Vera je tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dala savet Luni da odlično izgleda iako se nedavno porodila, ali da bi trebala da povede računa i da smrša. Pevačica se sada za  "Blic" opravdala i rekla da joj je samo udelila savet i nije imala lošu nameru.

- Žena mora da vodi računa o sebi prvo. Ako se već udala iz ljubavi, kao što sam se udala i ja... Ja imam dvoje dece! Niko ne može da mi kaže: "Ne može", ma, može! Evo, Luna ima još vremena da skine liniju... Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša - rekla je Vera u emisiji, dok se Luna smejala.

- Samo sam dala savet, svaka joj čast, ali trebalo bi samo još malo da smrša, da ne bude posle: "Marko, Marko, sunce li ti žarko". Naravno, kada sam to rekla u emisiji, imala sam dobru nameru, nisam bila zlonamerna. Ništa negativno nisam mislila. Volim i njenu mamu i nju, i obožavam sve svoje kolege i ljude, nisam nikome nikada zlo pomislila. Posle ovoga, neću više ništa ni za koga da pričam. Alal vera kako izgleda i posle tri meseca. Moja poenta je bila da, svaka žena kada se uda misli da je tada sve gotovo, izgubi se kompas, lako se pretera sa kilažom i kod muškarca i žene. Treba da budem primer svima, i kako jedem i kako trčim, u mom životu nema ni alkohola, ni droge, ničega - objasnila je pevačica za "Blic".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.