Nina ostavila tenisera jer je smara, njegova majka pita: Ko je ta, čula sam za nju u moru starleta i pevačica!

Izvor: Svet, 01.Mar.2017, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina ostavila tenisera jer je smara, njegova majka pita: Ko je ta, čula sam za nju u moru starleta i pevačica!

Nina Radulović ostavila je šest godina mlađeg tenisera Filipa Krajinovića i raskinula tromesečnu vezu sa sportistom zbog svađa koje su nastale zbog njegove ljubomore.
Bivša žena Branislava Lečića požalila se prijateljima da je počelo da joj smeta Filipovo ponašanje.
“Filip je zbog tenisa često bio odsutan i nije mnogo vremena provodio sa Ninom. Pošto je bio veoma zaljubljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u nju, počeo je da je proverava, stalno ju je zivkao telefonom, što je nju počelo da guši”, otkriva izvor Kurira i dodaje:
“Nina to nije htela da trpi. On joj se izvinjavao, ali je ona stavila tačku na njihovu vezu. Shvatila je da Filip nije pravi izbor za nju i da joj ipak treba stariji muškarac. Odlučili su da ne prekinu kontakt i da jedno na drugo uvek mogu da računaju. Čuju se s vremena na vreme, a nije isključen ni susret kada se on vrati u Beograd”.

Nina se nije oglašavala povodom ovih navoda, a Filip je rekao da ne voli da govori o svom privatnom životu.
Međutim, Krajinovićeva majka Vera priča o njegovom privatnom životu, pa je na delikatan način prokomentarisala vezu Filipa i Nine.
“Verujte mi da ja ne znam ni ko je ta Nina Lečić. U moru starleta, pevačica, igračica i glumica, čula sam i za nju, ali zaista ne znam ko je ta i čime se bavi. Sa sinom ne razgovaram o njegovom ljubavnom životu. Znate kako, danas je jedna, sutra druga. On je mlad i nije za ženidbu, tako da me baš briga sa kojom se zabavlja. Nas dvoje pričamo o njegovom zdravlju i treninzima, a o njegovoj intimi ne”, ispričala je Vera Krajinović.
Pogledaj vesti o: Nina Radulović,   Branislav Lečić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO: Nina Radulović šutnula tenisera!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2017

...Nina Radulović (31) ostavila je šest godina mlađeg tenisera Filipa KrajinovićaVoditeljka je nedavno raskinula tromesečnu vezu sa sportistom zbog svađa, koje su nastajale zbog njegove ljubomore..FILIPOVA MAMA Vera Krajinović iskreno za Kurir..U MORU STARLETA NE ZNAM KO JE TA NINA!..Majka Filipa...

Nastavak na Kurir...

Raskinuli Nina Radulović i Filip Krajinović nakon 3 meseca veze

Izvor: Tracara.com, 01.Mar.2017

(foto:sreenshot) Voditeljka Nina Radulović raskinula je tromesečnu vezu sa šest godina mlađim teniserom Filipom Krajinovićem zbog svađe koje su izazvane njegovom ljubomorom. Bivša supruga glumca Branislava Lečića požalila se prijateljima da je počelo da joj smeta Filipova posesivnost. “Filip...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.