Nina danas slavi 44. rođendan, a ovako je izgledala na početku karijere (video)

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina danas slavi 44. rođendan, a ovako je izgledala na početku karijere (video)

Nina Badrić, koja danas proslavlja 44. rođendan, iza sebe ima sedam albuma, brojne hitove, nagrade i priznanja, i uživa veliko poštovanje među publikom i kolegama. Ipak, njen put do uspeha nije bio lak.

Kako je jednom prilikom ispričala, svoju karijeru u velikoj meri duguje Dinu Dvorniku, koji ju je čuo kako peva u jednom butiku gde je tada radila i dao joj vetar u leđa.

Nina je prve javne nastupe imala kao devojčica, u dečjem horu, da bi se 1993. predstavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << na sceni pesmom “Ostavljam te”, kojom je pobedila ja Croviziji.

Veliki uspeh ostvarila je i pesmom “Godine nestvarne” sa istoimenog albuma prvenca 1994. godine.

Tada je izgledala znatno drugačije – u širokoj kožnoj jakni i sa maramom na glavi teško je pronaći sličnosti sa elegantnom plavušom kakvu je danas znamo i volimo.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nina danas slavi 44. rođendan, a ovako je izgledala na početku karijere (video)

Izvor: Svet, 04.Jul.2016

Nina Badrić, koja danas proslavlja 44. rođendan, iza sebe ima sedam albuma, brojne hitove, nagrade i priznanja, i uživa veliko poštovanje među publikom i kolegama. Ipak, njen put do uspeha nije bio lak.. Kako je jednom prilikom ispričala, svoju karijeru u velikoj meri duguje Dinu Dvorniku, koji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.