Nina ćuti i zarađuje u Srbiji!

Izvor: Poznati.info, 13.Dec.2012, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina ćuti i zarađuje u Srbiji!

Jedva da je prošlo mesec dana od kako je javno likovala zbog oslobađanja hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača u Hagu, pevačica Nina Badrić već je doputovala iz „lijepe njihove“ u Beograd kako bi zaradila malo para.

Najslađi su joj dinari | Foto: Goran Srdanov

Naime, Badrićeva je nastupala u restoranu „Frida“, a u želji da joj postavimo par pitanja, kao na primer da li joj je bar malo neprijatno što je javno iskazala svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << radost zbog oslobađanja hrvatskih generala i posle toga došla u Srbiju, pevačica je poručila preko svog portparola i PR-a restorana da neće davati nikakve izjave i da je dopušteno samo slikanje njenog nastupa.

Nedostupna za srpske medije / Foto: Goran Srdanov

Očigledno je da Nina nema potrebe da bilo kome objašnjava svoje komentare i izjave od pre mesec dana. Njoj je jedino bitno da još uvek ima gde da dođe u Srbiju, da odradi svoj nastup, samim tim i da zaradi i da se vrati u Hrvatsku. Ostaje da se vidi do kada će ćutati za srpske medije. Verovatno dok joj ne zatreba promocija nove pesme, albuma i sličnog.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.