Nina Badrić se rugala bolesnoj devojčici?!

Izvor: Tracara.com, 18.Jan.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Badrić se rugala bolesnoj devojčici?!

Društvene mreže neretko donose probleme javnim ličnostima, a neobazriva je ovog puta bila Nina Badrić koja je na svoj Instagram profil okačila fotografiju koja se može prokomentarisati kao uvreda. Pevačica je, naime, okačila fotku očigledno bolesne devojke, koja boluje od poremećaja u razvoju, sa komentarom “#selfie” i gomilom emotikona koji umiru od smeha. Na komentar hrvatskog novinara da je njen potez ružan, ona je odgovorila: “Osim mene na mom Instagram profilu radi još nekoliko ljudi. Ja nisam nikakva humanitarka!” Badrićeva je kasnije odbila da komentariše ovaj slučaj, a fotografija je ubrzo uklonjena.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ovo nismo videli: Karleuša pokazala seksi pozadinu!

Izvor: Tracara.com, 19.Jan.2014, 14:27

Jelena Karleuša je pre mesec dana izašla iz medijske izolacije i od tada se prašina oko nje ne smiruje! Pevačica je na meti tabloida, a neretko putem svoje Facebook stranice demantuje vesti napisane o njoj. Ipak, ovog puta se odlučila za tihu borbu - hejterima je poslala samo svoju pozadinu. Na...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.