Nina Badrić objasnila svima šta je prava ljubav! (foto)

Izvor: Svet, 06.Apr.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Badrić objasnila svima šta je prava ljubav! (foto)

Popularna pevačica Nina Badrić često objavljuje fotografije na društvenoj mreži Instagram, a neretko sa fanovima podeli i intimne trenutke iz svog života, kao i stavove u koje čvrsto veruje. Ovog puta objavila je nešto malo drugačije. Naime, pevačica je pratiocima objasnila šta je prava ljubav kada je sa njima podelila fotografiju žene koja ju je rodila.
“Najlepše su oči – oči moje majke. Prava ljubav”, napisala je Nina i tako oduševila svoje pratioce. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Hrvatska pevačica je nakon smrti oca Sime izuzetno vezana za majku Milu, sa kojom se trudi da provede svaki slobodan trenutak. Tako odmah po povratku iz Monte Karla, gde je slavila rođenje drugog sina svoje drugarice, bivše modelsice Aleksandre Sandre Meličenko, pojurila kod majke sa kojom je uživala u sunčanom danu.

Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана 2. Апр 2017. у 11:56 PDT


Tamara Dračanina badrić/instagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marija Šerifović obukla suknju (FOTO)

Izvor: B92, 06.Apr.2017

Pevačica Marija Šerifović objavila je na svom Instagram profilu fotografiju u izdanju u kome gotovo nikada nemamo priliku da je viđamo...I da, kolko god zvučalo čudno, Marija je u suknji. Iako je nekoliko puta izjavljivala da nikada neće obući suknju, to se dogodilo, makar za potrebe snimanja..."Ponekad...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.