Nikolina Kovač i Saša Kapor pokazali sina! VIDEO

Izvor: Svet plus, 11.Maj.2015, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Kovač i Saša Kapor pokazali sina! VIDEO

Ispred jednog lokala, viđeni  su Saša Kapor i Nikolina Kovač sa svojim dvogodišnjim sinom. Ekipa jedne emisije ih je zapratila i snimila interesantnu igru ovog mladog braačnog para i njihovog sina.

Naime, oni su iz lokala krenuli ka igralištu, a uz put, oni su se igrali sa sinom skrivalice. Nakon što su stigli na igralište, mališa je potrčao i pao. Naravno, ništa strašno, tako deca inače rastu, što bi rekle bake.

Ponosna majka svog sina stavila je u krilo, a tata ih je ljuljao na ljujašci, zapeležila je ekipa ''Paparazzo lov''-a. Nikolina i Saša su u uhatili i poneki trenutak da razmene nežnosti u ovoj porodičnoj šetnji.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.