Nikola Tesla je govorio da smrt ne postoji! Pogledajte njegova predviđanja za 2025. godinu!

Izvor: Svet plus, 08.Avg.2023, 10:11

Nikola Tesla je govorio da smrt ne postoji! Pogledajte njegova predviđanja za 2025. godinu!

Nikola Tesla je govorio da smrt ne postoji i verovao u Boga koji ne pripada nijednoj veroispovesti! Nijedan čovek koji je postojao nije umro... Pogledajte njegova predviđanja za 2025. godinu!

Hrist i još neki znali su tu tajnu, govorio je Tesla:

"Smrt ne postoji, a samim tim saznanjem, nestaje i strah od iste.

I zapamtite: nijedan čovek koji je postojao nije umro. Pretvorili su se u svetlost i kao takvi postoje i dalje. Tajna je u tome da se te svetlosne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << čestice vrate u prvobitno stanje. Vraćanje u neku od prethodnih energija.

Hrist i još neki znali su tu tajnu. Ja sam tragao za time kako da se očuva ljudska energija. Ona je jedan od vidova svetlosti. U Duši ponekad ravna vrhunskom nebeskom svetlu.

Nisam tragao za tim radi sebe, već radi dobra svih. Verujem da će moje otkriće učiniti ljudima život lakšim i snošljivijim i usmeriti ih na duhovnost i moralnost."


Nikola Tesla se u mnogo toga razlikovao od ostalih naučnika, a jako je upečatljiv njegov odnos prema metafizici i duhovnosti.

Izučavanje etera (tvar koja sem materije u prostoru, po pretpostavci postoji kao sredina u kojoj se zbivaju izvesne pojave u prirodi; npr. energija koju Sunce zrači u prostor prenosi se poprečnim talasima kroz elastičnu sredinu etar, koja je netežljiva, imponderabilna) za Teslu je imalo logična objašnjenja.

On je tvrdio i govorio da je mentalna komponenta povezana sa duhovnošću ljudskog bića i željom za saznanjem i teškim radom, omogućava nečiji napredak.

Mentalnu komponentu u svojim istraživanja negirao je Ajnštajn i njegova predavanja nisu pridavala nikakvog značenja svesti, iako je sa mnogim filozofima i duhovnim učiteljima raspravljao o veri...

"Nikola Tesla je napadao valjanost Ajnštajnovog rada", napisao je njegov prvi biograf Džon O Nil "Ismevao je verovanje da se energija može dobiti iz materije!"

"Nema energije u materiji osim one koju materija prima iz okoline." - govorio je Tesla.

Nikola Tesla je rastao u porodici vernika ali je kasnije izjavio da da veruje u Boga koji ne pripada nijednoj veroispovesti:

"Moramo se vežbati u umerenosti i nadzoru naših čula i sklonosti u bilo kom pogledu. To sam činio mnogo godina, održavajući sebe mladim u telu i razumu. Suzdržavanje mi nije uvek bilo po ukusu ali moja prijatna iskustva su golema nagrada."

Teslina istraživanja su se graničila sa naučno-fantastikom, a njegova etičnost i nezainteresovanost za novac (profit),  bila je trn u oku svih onih koji su smatrali da se svako može potkupiti i kupiti...

U video snimku pogledajte neverovatna predviđanja Nikole Tesle i šta će se desiti 2025. godine:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.