Nikola Rokvić i Nikola Marinković duet: Od ludila do ludila! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 02.Okt.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rokvić i Nikola Marinković duet: Od ludila do ludila! (VIDEO)

Nakon što je  krajem leta na društvenim mrežama najavio nešto novo, Nikola Rokvić je  upravo i objavio, nadamo se budući hit! Nikola Rokvić i Nikola Marinković - "Od ludila do ludila"!

Nakon što je  krajem leta na društvenim mrežama najavio nešto novo, Nikola Rokvić je  upravo i objavio  - duet sa svojim kolegom Nikolom Marinkovićem poznatijem kao Johnny,  neobičnog i iskrenog naziva  “Od ludila do ludila”.

Tekst  na ovu toplu kompoziciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Aleksandra Cvetkovića napisao je Dragan Brajević Braja a pozitivni komentari ispod video spota koji je objavljen na Rokvićevom zvaničnom you tube kanalu, samo su se nizali. Publika nije štedela reči hvale za pesmu, tekst i emociju koju su ova dva pevača pretočili u note i svoje glasovne snage  odlično ukrstili u duet.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.