Nikola Rokvić OGULIO dušu o odnosu sa pokojnim ocem - Evo KAKO je Marinko uticao na njegovu karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 10:10

Nikola Rokvić OGULIO dušu o odnosu sa pokojnim ocem - Evo KAKO je Marinko uticao na njegovu karijeru

On je otvoreno priznao koliko mu je otac pomogao.

Pevač Nikola Rokvić oduvek je bio pod budnim okom javnosti zbog oca Marinka, čijim je muzičkim stopama i sam kasnije krenuo.

Nikola je otkrio koliko mu je pomoglo što je sin pevača koji je imao ozbiljnu karijeru i popularnost.

- Od malena sam na sceni. Mnogo mi je pomoglo u poslu kojim se bavim što sam posmatrao oca i njegovu okolinu, kolege, muzičare, novinare, tekstopisce i sve ljude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji čine scenu… Tako da kada sam i sam kročio na nju, ništa mi nije bilo strano ali ni senzacionalno… To me je, hvala Bogu, sačuvalo od opčinjenosti istom, pogotovo u mladim godinama kada sam doživeo popularnost, tako da sam verujem ostao pribran i normalan! - kaže Nikola i dodaje:

- Popularnost nije za svakoga, ona je dobra ako znamo da se nosimo sa njom… Dobar instrument da utičemo dobro na ljude i da promenimo na bolje svet, koliko je do nas…Isto tako imamo dosta primera koliko je uništila ljudi… Često kažem, da je bilo sreće da pojedini nikada nisu postali popularni, možda bi ostali normalni i zdravi ljudi…– istakao je Rokvić na svom Instagramu.

- Uvek je u meni poseban osećaj kada čujem njegove pesme. Volim da ih pevam i ja, i sada kad više nije sa nama još više to volim. Prija mi kada me porede sa ocem, a sada je na meni i Marku da čuvamo njegov opus i njegove numere prenesemo na mlađe generacije i našu decu- priznao je.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.