Nikola Đuričko u novoj sezoni hit serije sa Šonom Binom

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Đuričko u novoj sezoni hit serije sa Šonom Binom

Zana Marjanović, Goran Kostić i Nikola Đuričko u Pragu snimaju novu sezonu američke hit serije “Legende”(Legends) u produkciji TNT-a.

Reč je akcionoj tv seriji u kojoj glavnu ulogu tumači Šon Bin, široj javnosti poznat kao Ned Stark iz serije “Igra prestola”(Game of Thrones).

Mnogi su sigurno zapazili hashtag #DontKillSeanBean (Nemojte ubiti Šona Bina) koji je TNT promovisao na društvenim mrežama. Premda je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << glumac poznat po raznolikim scenama smrti koje je odigrao u mnogobrojnim filmovima i serijama (plemiću Starku odrubljena je glava u “Igri prestola”, Boromir je prostreljen u “Gospodaru prstenova”), TNT-ev novi junak je u seriji “Legende” još uvek živ.

Martin Odum (Šon Bin) je tajni agent koji se za svaki novi slučaj transformiše pa se, promenivši identitet, infiltrira u neprijateljske redove. Ali, njegov pravi identitet je doveden u pitanje…

“Iako smo limitirani ugovorom i sa javnošću ne možemo deliti detalje našeg angažmana i opis uloga u projektu, možemo reći da smo veoma srećni što smo deo ovako jednog velikog projekta”, izjavila je Zana Marjanović za Večernji list.

Anđelina Džoli je učinila zaista mnogo za glumce sa ovih prostora. Otvorila im je vrata svetskih projekata, a oni zauzvrat svojim talentom, upornošću i posvećenošću plene pažnju i interes američkih i evropskih producenata.

Ekipa bosanskohercegovačkih glumaca je jedna od najvećih u projektu. Osim Zane Marjanović i Gorana Kostića u ekipi serije su i glumci Adnan Hasković, Muhamed Hadžović, Igor Skvarica i Zoran Dragićević.

“Nadam se da ćemo početi više ceniti domaće glumce. Divne se stvari događaju, naši glumci igraju u velikim filmovima i serijama i šalju pozitivnu sliku o svojoj zemlji, a osim nas nekoliko izuzetaka, javnost nikako da im pokloni važnost i poštovanje koje zaslužuju”, izjavila je Zana.

Takođe, Marjanovićeva se nada da će BiH na primeru uspešne Češke, konačno shvatiti da umetnost generalno, a naročito produciranje filmova i serija može biti vrlo profitabilan biznis u koji se itekako isplati ulagati.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.