Nikola Bulatović: Pesma kao umetnički krik

Izvor: Prva.rs, 21.Sep.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Bulatović: Pesma kao umetnički krik

Poznati beogradski glumac Nikola Bulatović, koji iza sebe ima i pet muzičkih albuma, ponovo se našao u pesmi Miroslava Kraupe (aka Shomy Woodman), producenta i kompozitora prepoznatljivog po spoju kotrljajućih hip hop ritmova i fanki bas i gitarskih deonica. Nikola i Miroslav snimili su uz pomoć basiste Ivana Mihajlovića pesmu i spot za numeru “Odgovor ne znam”, koja se već vrti na beogradskim radio stanicama. Oni iza sebe već imaju nekoliko pesama, a najpoznatija je “Kolima u špicu”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << singl koji je domaća publika dobro prihvatila.
Spot za pesmu “Odgovor ne znam” snimljen je na Adi Ciganliji, a akteri u njemu igraju basket, što publiku, po rečima Woodmana, “treba da podseti na to da u Srbiji ima stvari u kojima nismo loši i da možda možemo da budemo bolji i na ostalim poljima”.
- Sve pesme koje smo uradili angažovane su i nose komentar društva i zemlje u kojoj živimo. Muzika, tekstovi i moj glas jednostavno su se sklopili i postali nešto što je alternativa ove scene - kaže Nikola Bulatović i dodaje da će i ubuduće pevati Woodmanove stihove.
- Naše ambicije nisu prevelike. Radimo kako bismo iz sebe pustili umetnički krik. Nastavićemo ovako, sa pesmama i spotovima, a album i koncerti će se možda desiti jednog lepog dana. 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.