Niko zbog mene ne saginje glavu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko zbog mene ne saginje glavu

Vera Matović nedavno se pojavila na promociji jednog nedovoljno poznatog benda, što je mnoge iznenadilo. Ali, ona kaže da se uvek rado odaziva na pozive kolega, odlazi i na njihove koncerte, a ako ne može da stigne pošalje bar korpu cveća.

"Iz poštovanja uvek odem gde me pozovu, posebno kada su u pitanju mlade kolege kojima je podrška potrebna. Meni nekako bude milo da pohvalim omladinu i pomognem im da guraju dalje. Današnji klinci bolje prolaze nego moja generacija. Iskreno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << volela bih kada bi me neko od tih mlađih pozvao i ponudio mi duetsku pesmu da uradimo. Nikad nijednog kolegu nisam odbila, pa ne bih ni njih, jer za mene postoji samo dobar tekst i melodija", kaže Vera Matović.





Idete li na koncerte kolega?

- Idem, moj suprug i ja volimo da slušamo muziku i rado idemo na koncerte i promocije kolega, jer znam da je podrška uvek dobro došla, a i oni meni uzvraćaju posetu. Ako ne stignem, onda obavezno pošaljem korpu cveća sa porukom, kao što sam poslala Ani Bekuti. Inače kod nas pevača je pravilo, da iako me neki kolega ne pozove na koncert, nema ljutnje, jer ja čujem reklamu kad je i gde i odem. Svaki pevač voli kada mu kolege sede u publici na koncertu, pa iako i nije pozvao, jer to znači da ga cene i poštuju. Ponosna sam na sebe, zato što nisam obrukala ni sebe, ni porodicu. Niko iz moje familije ne mora da saginje glavu kad se spomene moje ime.



S kim od kolega se družite privatno van scene?


- U poslednje vreme družimo se mnogo manje, nego ranije. Da li zbog ove situacije ili smo se prezasitili druženja, ili jednostavno moja generacija više vremena provodi sa unučićima, nego po kafićima. Ali, zato ih ja sve redovno zovem, šaljem poruke, jednostavno održavam kontakt. Uvek sam gledala samo sebe, radila svoj posao i ništa drugo me nije zanimalo. Kolege poštujem i volim, kao da su mi familija, a neke gledam kao rođenu braću i sestre.

Zato nisam u svađi ni sa kim i zaobilaze me tračeve, jer svađe između pevačica i prepucavanja po novinama su nameštaljke, a ja nisam deo toga.

Da li vas je ikad prozvala neka koleginica?

- Dešavalo se da su me novinari zvali i provokativnim pitanjima pokušavali da me posvađaju sa Zoricom Brunclik i Lepom Lukić, ali uzalud. Meni jednostavno takva reklama ne treba. Ako mogu sa mojim pesmama da postojim na estradi, kao što tiha voda breg roni, ja ću tako da radim. Ako tako ne ide, onda ću se vratiti tamo gde sam počela ili ću da radim ono za šta sam se školovala. Ove estradne svađe po novinama su providne od silnih nameštanja i navodnih paparaco slika pevačica u kupatilu ili garderobi. E, tako neki danas grade karijere, dok sam ja ime gradila na dobrim pesmama, imidžu i glasu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.